2014. május 26., hétfő

Sorbaállni nem kellett!




 


Még a Google is EU-kampányolt. Jobboldaltól «baloldalig» volt pofájuk a népet hibáztatni: "ha nem mész szavazni, 2/3 adsz a szolgaságnak, a múltnak"!


A nép a távolmaradással, érvénytelen szavazással kimutatta gyanakvását, megvetését az európai parlamenti politikailag sokszínű, de egy célt szolgáló bandájával szemben. Az európai "parlament" összes lehetőségét a szerződések írják elő. Azok pedig nagyon sarkosan a nemzetközi tőkét képviselik, egyenes érdekük a nemzetek egymásnak ugrasztása (lásd: Ukrajna, Belgium, Katalónia - és a részvétel más országok megszállásában…). A nemzetek lebontása egyben a nemzeti törvények megszüntetetése, azok átalakitása a "verseny", az "adósságcsökkentés", a "deficithiány", stb. érdekében.

Átlagosan 43,11 százalékos volt a részvétel az európai parlamenti választásokon (kötelező a szavazás Belgiumban, Cipruson, Görögországban és Luxemburgban). Minden korábbinál alacsonyabb, 29,2 százalékos volt Magyarországon.

Hiába volt a propaganda, hiába a zsarolás a "szociális Európáról", hiába a "nem szavazol = nem vagy demokratikus!".

Európa népei világosan kimondták: NEM KÉRNEK ebből az EU-ból, amely csak a megszoritások nyelvén beszél. A legegyszerűbb eszközzel: semmi legitimitást ennek az Európának!

Netkommentek:

      

  • Akkor ez most kinek a hibája? Az EU-nak vagy a korrupt magyar politikusoknak?
  • A választók távolmaradásukkal üzentek jobbra is, balra is.
  • a "keresztény, konzervatív" oldal futószalagon szavazta meg azokat az «internacionalista javaslatokat», amiket a szintén "keresztény, konzervatív" Barroso és Reding találtak ki és dugtak oda Orbán Viktor orra alá. Minden központosító és nemzetállam-ellenes paktumot megszavazott Orbán és Szájer.
  • Szégyen ! Az emberek majdnem 30 %-a elment szavazni, pedig az egyetlen értelmes cselekvés a bojkott lett volna. … Az Unió egyetlen célja, hogy rabszolgamunkaerővel lássa el az erős országok áthelyezett gyárait, és felvevőpiacot biztosítson számukra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.