2012. február 8., szerda

Éhségmenet

Mezőkövesd – Nyilvánvalóan provokatív céllal hólapátolási munkát ajánlott Tállai András, a település fideszes prominense a „Munkát kenyeret!” borsodi éhségmenet résztvevőinek, írja a Munkások Újságja.
„Az egész napos menetelés után fáradt és átfagyott menetelők azonban frappáns módon válaszoltak a fideszes provokációra. Bátran megfújták az eléjük tartott szondát, majd borsodi melósokhoz méltó lendülettel láttak neki a hó eltakarításának. A helyzet akkor vált igazán pikánssá, amikor észrevették, hogy az őket fogadó fideszes, az egyébként államtitkárként ’dolgozó’ Tállai András elég ingatag és ezért kérték, hogy ő is fújja meg a szondát, de ő erre nem volt hajlandó”, folytatódik a tudósítás.

”A helyzet tehát az, hogy egy pityókás fideszes provokálta a nemes céllal menetelőket, de csak magát, kormányát és pártját hozta kellemetlen helyzetbe fellépésével. Akcióját bizonyára viccesnek szánta, de jelentjük, hogy a fagyi visszanyalt. Tóth Imre és barátai felvették a munkát, pihenés helyett is dolgoznak. Keresetüket felajánlották Mezőkövesd szegényeinek. Éjfélig dolgoznak, hajnalban indulnak tovább. Le a kalappal elszántságuk, kitartásuk és emberi méltóságuk előtt. A fideszes Tállai András pedig szégyellje magát!”, fejeződik be a Munkások Újságja tudósítása.

Akik a fővárosi részen együtt akarnak vonulni a csapattal, azok 13.00 órakor csatlakozhatnak az Örs vezér terén. Innen megyünk tovább a Keleti, a Blaha, az Astoria és a Deák érintésével a Kossuth térre! GYERTEK VELÜNK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.