2012. február 27., hétfő

Netkommentek



Percona / én arra a NÉP-re gondolok, amelyet nem érdekel sem a narancsos köd, sem a szoclib zászló, sem az álkereszténység, sem a retardált nacionalizmus, sem a tűz közelébe kerülés, sem a janus-arcúság, stb., stb.!!! Ők teszik ki azt a tömeget, akik a választáskor nem tudják, hogy kire adják le a szavazatukat, csak azt, hogy kire nem!!!

den777 / Teljesen mindegy, hogy régi arcok vagy újak csinálják. Mert úgyis ugyanazt kell / lehet csak tenni: állam kivonulása a legtöbb területről, a piac bizalmának és a szabad versenynek helyreállítása.

FZoltán / Per pillanat sem a jobb, sem a baloldali politikában nincs olyan személy, aki meg tudna győzni, hogy különb a másiknál.

Szilágyi/ És miért vagyunk unióellenesek? A bal-liberális kormány az uniós előírások maradéktalan bevezetésével kívánt modern gazdasági struktúrát létrehozni. Másik ok pedig a (jobboldali, fidesz fan) lakosság köreiben terjedő tévhit, mely szerint kormányunk mindent elkövet, hogy megőrizze a nemzeti önrendelkezésünket.

Péntek Sándor / A kormány tervei szerint a külföldön dolgozó, állandó magyarországi lakcímmel rendelkező magyarok otthon is adózni fognak. Nem fogok. Kétszer biztosan nem adózok.

@rantotta / Amikor a kormány ülésezik, senki szabadsága és vagyona nincs biztonságban.

lombik | """Éles hangú levélben bírálta a kormányt Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium január 18-án lemondott politikai államtitkára. A Greenfo.hu teljes terjedelmében közzétette az exállamtitkár levelét, amelyben egyebek mellett az áll: a vidékstratégiában megfogalmazottakkal szemben "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSZ-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre."""

Zsálah | Szegény Ángyán, úgy látszik későn érő típus. Minden vidéki ember tudja már az Antall-Torgyán Jóskák óta, hogy maffiacsaládok, spekuláns oligarchák koalíciója született.

molson | Egy kis adalék az egészhez:
1.) "A föld bérbeadásából származó jövedelem után nem kell jövedelemadót fizetni,ha a bérbeadás ideje az 5 évet meghaladja"
2.) A mez.gazd.földterületek 80-85%-a ügyvédek,jogászok tulajdonában van.
3.) A tényleg csak kevés terményfelesleggel rendelkezöknek kitalált őstermelői adómentességet kijátszák. Ma van olyan "őstermelő" aki narancsban utazik. Ugyanis nincs rögzítve a törvényben, hogy hol kell lennie annak az őstermelői földterületnek.

Jager László | Mi is a cél!?
A magyar tőkés osztály erősítése, amelynek támogatását birja a kormány!
Ez az elsődleges és a többi már másodlagos!
Ez már régen ki lett mondva és a gyakorlat is ezt bizonyítja.
Nem kell naívnak lenni kérem szépen.

2 megjegyzés:

  1. Ha még esetleg olvassa a kommentet, az aki feltette:
    Meglepődtem, hogy valakinek megtetszett egy mondatom és örülök, ezek szerint nem írok nagy hülyeségeket... :)
    Viszont azt szeretném megérteni, hogy egy szabadpiac-barát, jobboldali gondolatnak mi köze a munkásmozgalmakhoz és a radikális baloldalhoz? Ezt még nem sikerült megértenem... ;)

    VálaszTörlés
  2. Pontosan az tetszik, hogy làtod, mindegy, ki csinàlja, ebben a világban ugyanazt teszi a kommunista vezetésű Kína, a neoliberális USA: az állam kivonul a legtöbb területről - az adószedést kivéve - a mindenható és mindent tönkretevő piac és szabad verseny szolgálatàban.
    (infok)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.