2012. február 13., hétfő

Netkommentek















hvg felhasznalonev / "Ha énhozzám, a zárt ajtón belül bejön, az héccencség, hogy lelövöm!" Ugyanmár, hülyeségeket beszélsz. Önvédelmi célra normál állampolgár nem kaphat lőfegyverre engedélyt. Anélkül meg önmagában a lőfegyverért 2-8 évet kapsz.

Balázs Tamás /Tehát az sem igaz amit kérdeznek?

elsore | "A miniszterelnök felszólalásával elkezdődött a parlamenti tavasz. Orbán Viktor ezúttal szűkszavú volt, és az új uniós szerződést ajánlotta csak a képviselők figyelmébe". Ha már előtte aláírta, ugye.

Athanáz | Milosevics miért is volt diktátorabb Orbánnál? Betiltotta a pártokat? Nem volt ellenzéki sajtó? Jééééééé - volt.... Milosevics nem hazafi volt? Akkor Orbán nem hazafi? Vagy mi a kbsg köztük, azonkívül, hogy M-nek erős hadserege volt, Orbánnak semmilyen nincs... Na mi is a különbség?

[kockazat1] Orbán még több áldozatot vár a nyugdíjasoktól"... kértük a nyugdíjasokat, hogy támogassák a középosztályt támogató intézkedéseket, mert ez a réteg termeli meg azt a pénzt, amiből a nyugdíjakat kifizetik."

[Zolta] "könnyen úgy járhatnak, mint a románok, olaszok, spanyolok, görögök, ahol jelentősen csökkentették a nyugdíjakat." Nagyon sokatmondó felsorolás, már csak az hiányzott a végéről, hogy van olyan ország is, ahol egyenesen gázkamrába vezénylik a nyugdíjasokat!!!

[emkekacs] AKKOR LESZ ITT JÓ VILÁG,MIKOR ORBÁN ÖZVEGYE BEMEGY KÓSÁHOZ A BÖRTÖNBE,ÉS ÚJSÁGOLJA NEKI: MATOLCSYT LELŐTTÉK SZIJJÁRTÓ TEMETÉSÉN.

[Vitrioll] És felszáll vala a fehér füst a Magyar Országgyűlés kéményéből. Megtudjuk miféle újabb és körmönfont megpróbáltatások várnak még e Istenadta magyar népre ! A Vezér és Kancellár miféle további "népjóléti" intézkedésekkel kívánja megörvendeztettni alatvalóivá tett ,
magyar állampolgárokat. Érzik a várakozás vibrálását a levegőben, barátaim ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.