2012. február 1., szerda

Netkommentek


Vikterminator / Érettségi tétel:A Weimari-köztársaság bukása. "Führer-elv (tömeg feltétlen engedelmessége). Demagógia felhasználása: zsidók, nagyvállalatok, bankok ostorozása, föld ígérése a parasztságnak, olcsó hitelek, biztos munkahelyek, méltányos munkabérek. Propaganda, katonai precizitással szervezett gyűlések, rendezvények."
http://erettsegizz.com/tortenelem/hitler-uralma/
Forrás: történelem érettségi tételek | Érettségi

Ciki8601 / A helyzet az, hogy OV bankokkal szembeni rinyálása meglehetősen álságos. Kifelé úgy mutatja, kemény harcot vív ellenük, a háttérben meg megy a mutyi. (Lásd 2010 dec-i paktumot!)
 
Louis / Nem vettem föl se deviza, se forint hitelt – de ezért inkább a szerencsémet áldom (mármint hogy nem volt elkerülhetetlenül szükséges) mint az eszemet.
 
Szántó Balázs / Milyen érdekes, hogy én, aki nem vettem fel hitelt vajon mért fizetem más kölcsönét? S ha már fizetem, mért nem a valóban rászorulókét?
 
Kacor király / A Fidesz által népszavazásra feltett kérdésre „ Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak NE kelljen képzési hozzájárulást fizetni?” a szavazók 82,22 %-a szavazott igennel.
 
TG / Ma nem azt üzenik az adatok, hogy kormányváltó a hangulat, hanem hogy nem kell senki. És amíg a Fidesz passzivitásban tudja tartani ezt a másfél millió embert, esélye sincs a kormányváltásnak.
 
Szwedo Albert /megmondom, mi van: szívesen kipengetem a havi 10e ft-ot, ha cserébe szedhetek kátyúadót az államtól/önkormányzatoktól, ami abban merülne ki, hogy félévente egyszer ingyen beállítják a budapesti utakon szanaszét esett futóművemet, valamint kétévente ingyen kapok teljeskörű futómű-felújítást. A 2 év alatt összegyűlt 240e ft-ból simán meg tudnák oldani.
 
almodhi / Igen, ez világos: akik nem BKV-val járnak, azok fizetik a BKV költségeit. Nem ismeritek azonban javaslat második (egyelőre titkos) részét: a BKV-vel közlekedők pedig kötelesek lesznek havonta teletankolni egy személyautót. Különben nem szállhatnak fel a buszra.
 
Sz P / Adalék a Békemenethez: 2002. március 15-én a MIÉP nagygyűlésén a Hősök terén – mindenféle kormányzati segítség nélkül – százezer ember gyűlt össze Csurka Istvánt meghallgatandó. 2002. április 7-én a MIÉP 4,37 százalékot, azaz 245 326 szavazatot kapott a parlamenti választáson és kiesett az Országgyűlésből.
 
Johan Lupus / Évértékelő kapcsán,,, mondták,,, Saját lábára KELL állítani az országot,,, de miért az én lábamon áll (jövedéki adó,,, jövedelem adó,,, ÁFA,,,stb.,,, ZSEBEM???!!!)???!!!
 
Panem et Circenses /
- ....-ben nehéz, de sikeres évet hagyhatunk magunk mögött.
- Nem alkudtunk meg/sikeresen együttműködtünk az IMF-fel. [hallgatóságtól függően választandó]
- 4 év múlva bevezetjük az Eurót (állandó mondat, minden évben használható)
- Csökkentettük az … (adókat/államadósságot/munkára rakódó terheket/bürokráciát/hazánk kitettségét)
- A Nemzeti Együttműködés keretében több mint egy millióan értettek, értenek, fognak egyetérteni a ............(tetszőleges intézkedés beírható)
- Sikeresen védtük meg az … (iskolákat, családokat, otthonokat, rezsiszámlákat, termőföldet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.