2012. február 9., csütörtök

Netkommentek

Gasset Ortega / Készülőben az Európai Egyesült Államok Alkotmánya. Minden abba az irányba mutat. Nem Alkotmányunk, hanem Alaptörvényünk lett, az EU Alkotmány-tervezet – deficit, adósság – megjelent az Alkotmánypótlóban. 2017 itt van egy köpésre. A Lisszaboni szerződés akkor jár le. Vége, hogy "mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek". Ma minden EU döntéshez egyhangú igen kell. 2017-től kétharmad. Hogy mi lesz közös az Európai Egyesült Államokban? Volt egy Osztrák - Magyar Monarchia. Szerintem az a minta.

nemdoktor / Emberek! A mindenkimonnyonle, az még nem program!

Mózes  / 1990-ben a hatalmi elit a társadalmat egy kényszerpályára tette. Teljesen mindegy, hogy a választó kikre szavaz, semmi nem változik. Mindenféleképpen figyelmen kívül marad a valós választó akarat.

TW / a széles dolgozói tömegeknek lehet olyan szöveges feladatokon rágódni, hogy ha mínusz húsz fokban egy nap alatt száz ember fagy meg, akkor mennyi fagy meg öt nap alatt mínusz huszonötben

bacillus 40 / hehe, itt van az egész illuzionista-csapat:
http://vimeo.com/35011248

Tourist / a szaúdi királyság épp most kapott harmincmilliárd dollár értékben amerikai harci repülőket, Németországtól pedig 65 db Leopard II páncélost

Yuasa/ jött első vekkervitya, aki ebben az esetben nem tolhatta előtérbe az ő jövőjét biztosító oligarchákat

Bogyó és Babóca / 2014-ben valszeg rekordszámú szavazó lesz, mert kampány nélkül is elmennek az emberek szavazni ha lesz kire. Bár még lehet hogy úgy is csakhogy a mostani kormánytól megszabaduljanak.
De vajon az utánuk jövők jobbak lesznek?

Ilona Szabad / Széles Gábor a nagy magyar "megmentő", anno "átvette" az Ikarust a Volvo elől, hogy "magyar" kézben maradjon a cég, nehogy az a szemét svéd multi tönkretegye. Inkább tönretette ő.

budaiistvan55 / Hát éljen meg "Derága Kapitányunk" 57 éves korában, 38 évi munkaviszony után, leszázalékolva, az Édes Anyja nyugdíjából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.