2014. február 17., hétfő

Hírkommentek






«80-100 oldalnyi szakmai és adminisztrációs anyagot kell április végéig egy online felületre feltölteni azoknak a pedagógusoknak, akik pedagógus II kategóriába akarnak tartozni jövő januártól.» – Hoffman Rózsa tudomásom szerint volt tanár, igazgató, egyetemi docens. Ha ezek közül valamelyiket jól csinálta, miért van itt?


«Vona Gábor kijelentette, hogy ő és pártja nem náci és hogy a tiltakozók nem ismerik eléggé a Jobbik programját» – persze, a Jobbiké világos baloldali program - az Összefogáshoz képest…

«A Világbank szerint itthon 5 nap kell adminisztrációval töltenünk mielőtt belevághatnánk az üzletbe, ezzel pedig többek közt az Egyesült Államokkal, Kanadával, Afganisztánnal és Burundival kerültünk egy szintre» – Pénzmosók, feketézők, drogbárók, adócsalók, figyelem!

"Orbán: fújjátok meg a kürtöket és nyergeljetek, mert holnap reggel indulunk! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!" – hozzád is beügethetnek trombitálva a fiatal szamarak, makacs öszvérek, a vén csatalovak és dakota döglöttek…

"Ungváry történész: a mai kormányban - miniszteri és államtitkári szint szerint - legalább öt embernek volt MSZMP-tagkönyve, és néhányan ennél jobban is kötődtek az államszocializmus valamely szervéhez, mondjuk a titkosszolgálathoz”«a bürokrácia … visszaveti az országot a kapitalizmusba » (Átmeneti program, IV. Internacionálé)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.