2014. február 7., péntek

Röviden


Talán ez kéne!


  A Volvo főigazgatója, Olof Persson febr. 6-i kommünikéjében megerősíti, hogy 2014-ben a vállalat 4400 álláshelyet szüntet  meg. A cég 2013 utolsó negyedévi üzleti forgalma 8-kal nőtt, tiszta profitja pedig elérte az 55 millió eurót.

 Közép-Afrika: a francia védelmi miniszter tegnap a francia  RTL műsorában valószínűsítette a francia csapatok (1600 katona) jelenlétének meghosszabbítást.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) konferenciák és rendezvények szervezésére kiírt közbeszerzését egyedüli ajánlattevőként ismét egy Fideszes retyerutya, az Akció BTL kft nyerte
Szarajevóban könnygázt és gumilövedékeket is bevetettek a több ezer tüntetővel szemben. Tuzla északi városban, amely valaha az ország iparának központja volt, a gyárbezárások miatt háborog a lakosság; itt a tüntetők a helyi önkormányzat székhelyét dobálták meg kővel, majd gyújtották fel. Más városokban is történt ehhez hasonló. A főleg bosnyákokból és horvátokból álló kormány rendkívüli ülést tartott, és tárgyalásokra szólította fel a tüntetőket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.