2012. január 27., péntek

"Baloldal"


Az elmúlt húsz évben egy nulláról induló új párt „nem tudta magát felépíteni úgy, ahogy mi most” mondta Gyurcsány. De bevallom, ez engem nem érdekel. Hullik a férgese.
Ami viszont megszúrta a szemem, az a nyilvánvaló parasztvakítás.

Ha hazudni kell, hogy minket válasszanak, hát hazudjunk!
Talán a hazugság szó egy kicsit túlzás a fenti mondat tekintetében, hiszen a hazugság a tények ismeretét feltételezi. Így el kell ismernem, hogy Gyurcsány Ferenc egyszerűen téved.
Sőt, kijelentem: téved. Magam is tudnék ellenpéldát mondani. 2006-ban az akkori Munkáspárt szakadása után az alakuló Magyarországi Munkáspárt 2006 gyorsabban tudta felépíteni szervezeteit.
Nem állom meg, hogy a felhozott példa, és a gyurcsányi elszólás között ne mutassak rá a párhuzamra.
Az említett MMP 2006 ugyanúgy „jutott hozzá” alapszervezeteihez, tagságához, mint a Demokratikus Koalíció. Rombolással. Leszakították, kiszervezték az anyaszervezet bizonyos részét.
De bevallom, ez engem nem érdekel. Hullik a férgese.

Ami viszont megszúrta a szemem, az a nyilvánvaló parasztvakítás.
Kérem szépen! Melyik nulláról indult ez a párt? Merthogy nem a zéróról, nulláról, nulla helyiértékről, a számsor +1 előtt elhelyezkedő tagjáról beszélünk, ugye? Remélem!
Mert akkor feltételeznem kell, hogy hülyének nézik a jónépet. (Feltételezem).

Ha pedig nulla az a nulla, akkor a tíztagú parlamenti frakció, a kivált és átállt tagság, a lenyúlt infrastruktúra…és persze az a néhány milliomos, aki hirtelendemokrata lett, igencsak megalázva érezheti magát. Jól megkapták. Értéktelen kis tényezők.

De ha mégse (mégse), akkor bizony Gyurcsányunk megint csúsztatott egy kicsit.
A hülyék a túloldalon módon bevetett egy jól hangzó ökörséget, amelyet az új pártjának bégető birkái lefetyelve nyalnak majd fel a lábnyomából.
De legalább jól hangzik.
Ez a szegény pártvezér, megannyi nulla ura, legutoljára talán Öszödön mondott igazat, azóta csak az orra nő…

-hajekcsaba-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.