2012. január 13., péntek

Netkommentek

Komment / Mikor lesznek az emberek boldogok az Orbán-csomaggal? Majd ha a börtönőr kiabál: - Oooorbán, csomag!  

Tóta W / Schmitt Pál helyzete tarthatatlanná vált, és azonnal le kellene mondania – ez üvöltött tegnap este minden csatornán. Pedig ez téves következtetés. Schmitt Pálnak nem kell, sőt nem szabad lemondania. Semmi nem változott, a munkáját egyáltalán nem befolyásolja, hogy van-e neki doktori címe. Nem azért lett ő köztársasági elnök, mert mondjuk okos lenne vagy legalább tisztességes. Az egyenesen kizáró ok.  

Kincsesb Laj / Tegyük hozzá, hogy Schmitt P. annyira hülye volt (már akkor is), hogy EGYETLEN műből másolta az egészet!  

[Kozgazdasz] Meglehetősen nagy fába vágta a fejszének látszó tollat.

Szajkó / Amúgy úgy lenne sportszerű, hogy elnöksége második félidejében átadná a csapatkapitányi karszalagot Nyikolaj Georgijev bolgár társszerzőnek.
 
Vadkerti Tibor / Attól tartok nem lesz itt se lemondás, se felelősségre vonás. A plágium elévült, a bolgár muksó meghalt, a TF, mint olyan nincs, mint ahogy nincs már kis doktori védés sem. Tehát probléma sincs.  

prolinyugger | Amikor Árok Kornél figyelmeztetett mindenkit, hogy ők csak a kezdet mindenki sorra kerül LAPÍTOTTAK MINT az a bizonyos a gazban!
 
cacej | Erősen kétlem, hogy az említett ~6700 dolgozó fizetésének megspórolásával lehet elérni a "2%-os" hiánycélt. Az ügyintézők mennek majd és nem a 10x akkora fizetésű vezetők. Egyébként 1 Szijjártó Péter = ~20 köztisztviselő. Eddig is 3 hetet kellett várni egy ideiglenes bejelentkezésre, eztán majd 3 hónapot!  

csataval | Orbán egy millió új munkahelyet igért, de azt is mondta, hogy a szava egy szart sem ér.Tehát jönnek az elbocsátások és nő a munkanélküliek száma, akiknek lerövidítették a munkakeresési időt 3 hónapra és a bérüket is megnyírbálták.  

pujaro | Amit Gyurcsány mondott az tagadhatatlanul igaz, ez még nem diktatúra, de ha megfigyeljük a folyamatokat ( a jogállami fékek kikapcsolása) akkor innen már csak egy ugrás és autokráciából diktatúrában landolunk.  

taxi | Ezt írják: "a húszas éveiben, harmincas évei elején járók körében szoros a verseny a kormánypárt (18 százalék) és a Jobbik között (15 százalék)." Na, ez legközelebb már nem lesz igaz. Gondolok itt arra, hogy brutálisan visszavágták az államilag finanszírozott helyek számát a felsőoktatásban, így sokkal több fiatalnak kell majd milliókat fizetnie a tanulásért. Már ha a szüleinek van pénze. Ha nincs, akkor nem tanulhat a szegény szülő gyermeke. Ezt Orbánnak megbocsájtják-e? Nem hinném...
 
lusta | Cigándhoz hasonló térséget lehet még bőven találni. Példának okáért Dorog álljon itt. Visszatérve az itteni megyei példára, a hülyeség szinte süt belőle. Vegyük a Barcikával szomszédos Ivánkát. Senki sem érti, amikor mindenki Barcikán dolgozik, tanul, ott van a kórház és még folytathatnám, mi a fészkes pitypangért menjenek ügyintésé céljából Putnokra? Hacsak azért nem, mert fidióta polgija van Putnoknak, míg Barcikát egy szoci irányítja. Bűnhődjenek az emberek. Egyébként lehetne sorolni.
 
marcipán / és amit még a pártfinanszirozási tabu rejt! hazai cégek is tömték ezeket a heréket a párton keresztül és ezért kapnak gutaütést már annak a gondolatától is, hogy a pártok gazdálkodása legyen nyilvános!! Amik itt kiderülnének, ahhoz képest a smittpál doktori körüli botrány csak hidegviz !

Medve Medard / Álságos a szerkesztőség "megdöbbenése és értetlensége" afelett, «magyar politikai erők külföldi politikai szervezetekkel folytatnak partneri viszonyt, sőt pénzbeli és egyéb támogatásokat is elfogadnak tőlük». Amióta közismert, hogy a pénznek nincs szaga, az jön-megy, teszi a dolgát, uralkodik rajtunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.