2012. január 18., szerda

Netkommentek

Milfajt Ferkó / A bolgár tettes, akár 3 évet is kaphat, amennyiben bebizonyosodik (be fog - az ügyészség), hogy szándékosan vette rá Schmitt Pált arra, hogy az ő szakdolgozatát használja fel a doktori cím megszerzéséhez.

virag1991 / Hüm... azon egyetem honlapján, ahová mi járunk már börtönnel fenyegetőznek plágiumért, ez a **** köztársaság nélküli köztársasági elnök meg... szép egy ország....

donmartin_ka / Megkockáztatom, hogy Orbán kurucos dacossága mögött néha van józan, racionális gondolkodás is, s talán az IMF-hez köthető politikai lépések is ezek számát bővítik. Politikailag igenis ésszerű törekvés, hogy a Fidesz nem akar alárendelt szerepet játszani a Nemzetközi Valutaalappal folytatott tárgyalások során.

Makk Marci : "Bármi is fog történni, a következő polgári kormány el fogja törölni a tandíjat, bárhogyan is fogják nevezni azt - szögezte le Pokorni Zoltán. A Fidesz alelnöke magyarázatképpen hozzátette: a népszavazáson a választók elsöprő többsége elutasította a kormány oktatáspolitikáját. Mint fogalmazott, a kormány hívhatja bárhogyan, FER-nek vagy éppen tandíjnak, a lényege ugyanaz. A választók azonban - tette hozzá -, a felsőoktatás szélesítését, nem pedig szűkítését várja el a kormánytól." http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=113224

virag / Kötelezném a prémiumot kapó állami vezetőket jutalmuk 99%-ért kötelezően vásároljanak 25 éves lejáratú állampapírt. Orbán Viktornak: mennyi összeg van befektetve Magyar Állampapírban???????

alexander-thomas / kóservilág, mindenkinek az a hiteles, akiben tud hinni.

Kompember / Fogy a civil közönség a B-középben, a szurkolók jobbra-balra húzódnak, - van, aki most keresi a helyét -, mindenki szeretne jól látni, de a meccs jelenleg onnan nézve is szánalmas. Még a VIP páholyban sem biztos, hogy értik, vagy tudják irányítani, de legalább ők jól elvannak.

Demeter János / Gordonkát Hillary pénzeli, meg az USA. Hol éltek ti, emberek?

optimista100 / ahol dolgozom, a Posta, több, mint 30 ezer magyar munkavállalót foglalkoztató állami cég. "Költségtakarékosság" címén a posta eladta a Krisztina körúton található központját, és havi négyszázezer euróért, mintegy százmillió forintért bérelt új székházat a Gateway Business Centerben. 10 évre 12 milliárd forintért. A Postapalotát a Wallis Ingatlan Zrt. – amelynek anyacégét, a Wallis Rt.-t 2000 és 2005 között Bajnai Gordon vezette – egyik projektcége, a WPR Primus Kft. egyedüli pályázóként vehette meg négymilliárd forintért. A Gateway Business Center, azaz a most bérelt ingatlan közvetett tulajdonosa egy Guernsey szigeteken bejegyzett cég.
Tehát 4 milliárdért eladtuk és 12 milliárdért béreltünk 10 évre. (Persze a papírok alapján mindent rendben találnak majd...)
5 év múlva lejár a bérleti szerződés és "nem lesz épület a fejünk fölött", miközben 2013-ban jön a postai piacnyitás, ami azt jelenti, hogy az eddig az általunk ellátott szolgáltatásokat más is elláthatja. Az eddig nyereségesen működő cég - ami ha nagynehezen is de eltartott több tízezer embert - veszteségessé válik és jönnek a létszámleépítések.
Azért írtam le ezt, mert szimbolikus értékű példa, arra, hogy mi folyt ebben az országban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.