2012. január 6., péntek

Netkommentek

trabant / a fidesznyikeket feltörekvő afrikai, vagy arab országokban lapáttal agyonverné a békés demokratikus tömeg!

Eszter / ez a kormany a "kezemet figyeljék, mert csalok", illetve az "itt a piros, hol a piros"-t játsza velünk…

AssKicker John /
globalizált világban nincs olyan, hogy az egyik fogaskerék kiesik, de megy tovább a gép!

trabant1117/ Bácsi megy haza, vállán ásó, kapa, stb. Jön egy A8-as minisztériumi Audi, mint az állat, tetején kék lámpa villog, kanyar, kicsúszás, nagy tölgyfa, csattanás, csend. Az utasok kirepülnek az autóból. Bácsika látja nem mozognak, ásó elő, négy sír készül, sírhant felpúpozva, gallyakból kis keresztek készülnek, bácsika a jól végzett munka után leül és rágyújt.
Rendőrautó, mint a mérgezett egér, fel-alá rohan, majd bácsinál megáll és érdeklődik, hogy hova lettek a roncsból a magas rangú fideszes politikusok. Bácsi int, hogy itt vannak, eltemettem őket. Rendőr kérdezi, nem lehet-e, hogy valamelyik még élt. Bácsika válaszol: " Egyik-másik mondta, hogy ő még él, DE ÉN EZEKNEK MÁR NEM HISZEK..."

bomihi / További hitelből pedig megvehetjük a MOL összes részvényét, valamint stadiont építhetünk az őrvárosban. Majd újabb hitelből kiegészítjük a gránitszilárd alapokon nyugvó egykulcsos adó bevételeit.

Annyátok / Nekem ebből az jön le, hogy vagy egy spekuláns rablóbanda garázdálkodik az ország élén, vagy egy dilettáns ön- és közveszélyes elmeháborodott különítmény. De ami a legaggasztóbb és egyre valószínűbb, hogy a kettő keveréke.

Panem et Circenses / Remélem, hogy pl. a focistadion építéseknél is maximális takarékosságra törekszik majd a Nagy és Tévedhetetlen Fülkeforradalmár: azaz akkora és olyan új stadionokat építünk majd közpénzből, mint amekkorára szükség van.
Hazánk Spirituális Nemzetvezetője úgy osztogatja a focistadionokat kedvenc kis ölebeinek, mint más az autogrammokat. Énnekem semmi gondom azzal, hogy az állam csakis azt finanszírozza, amihez közérdek fűzödik, de akkor ez legyen konzekvens, a közpénz osztogatás ne a Felcsúti Megváltó kegye, hanem átlátható, logikus és tisztességes folyamat legyen.

Tamás / Egy vasutas megmutatta a bérjegyzékét, bruttó 19800 Ft-ot /nettó 12500/ kapott a Gaskó pénzből / a MÁV CARGÓ eladása után járó összeg, ami eredetileg vasutasonként 250 000Ft volt. Üveggyöngyért eladta a vasutasok becsületét a LIGA. Valamelyik újság megírhatná a nagy átvágás, becsapás végeredményét. Azért kíváncsi lennék, mennyit kapnak a vezérek, Gaskóról nem is beszélve.

[dagi58] 1 nap alatt 8 Ft-t erősödött a Ft az euróhoz képest!

bzodiak] ha jól végiggondolom, még a patkányokat se sérteném azzal, hogy leorbánozom őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.