2012. január 8., vasárnap

Netkommentek


Gycz /
Szembeköpni a pénzvilágot, nekimenni a piacoknak, rászarni Brüsszel asztalára, bajszot akasztani Washingtonnal, és mindezt eladni a hazai választóknak: vesztes háború. Nyilván, Brüsszelben nagy ívben tesznek arra, hogy éhen hal-e az ország fele, vagy sem, viszont a régió destabilizálását még Orbánnak sem nézik el. Oda kerül ahová való, Gyurcsány mellé a szemétdombra.

[marimama] Mióta megjelentek, azóta nem igazán értem az LMP-t, Schiffer Andrást meg végkép nem. Az az érzésem, hogy időnként ők maguk se magukat.

[barragon] Normális ez a Schiffer??? Hogy az LMP "önálló PÓLUSKÉPZŐ akar lenni"???? Milyen "pólus" akar lenni???

[fourmi] Mikor tér már észre ez a kisember? Hányan vannak? Kikkel akar Ő egyezséget kötni? Egy kis törpeminoritás.

bizinol: "eddig 90 százalékban a tervek szerint alakulnak a dolgok és most nem a sörvirslietetőverseny közepén vagyunk, hanem egy versenyképes, adósságát féken tartani, csökkenteni képes egyensúlyban lévő ország megteremtésének elején."

dugonics titusz |
Ilyen még nem volt!!!Schmittet, az Operaház szinpadán, szorosan mögötte egy ZSANDÁR fedezte!!! Ennyire stokkol a majré???

Xavi | ha nem a nép, akkor az EU buktatja meg (B.A.R.R.O.S:O)

Sali / A ketrecbezárt medve is kutatja a kiutat, de a rácsok erősebbek, repülni meg nem tud.

krix | Nem akartam átkeresztelni az ormánypártot, csak így jött ki az ujjaimból...

xanadu | A nyílt közbeszerzési eljárásban megfogalmazott feltételek alapján rendezvényszervezőt keres a Miniszterelnökség: egy évre bruttó 400 millió forint díjazást kínálnak – dehogy keres! Meg van már az! Csak hát a forma!

Susi / Schmitt Pált az új, 75 fős palotaőrség a magyar királyi testőrségre emlékezteti. Akit őriznek, az pedig Őfelségére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.