2012. január 4., szerda

Mégsem lesz Magyarország Orbán "Magyarországa"?

2012. január 1-n az OPERAHÁZ előtti demonstráción a vidék népe, mi a szenvedők, a társadalom többsége, az egyre több és több TIBORC tömeg, még nem lehetünk ott! Nem lehetünk ott, mert nincs munkánk, ellopták, lebontották, kiárusították 21 év alatt a fejünk felől a gyárakat, eladták a földeket és munkanélküliek lettünk. A semmiből fizetni kell a bankok által kivetett jogtalan sarcot – mert 1989-ben tévedtünk. A szabadságban hittünk és falak nélküli börtönben élünk, fegyőrünk a PATKÁNYDEMOKRÁCIA. Nem lehetettünk ott, mert választani kell, eszünk, rezsit fizetünk és… utazásról már álmodni sem mer a vidék népe.
Lélekben sokszázezer honfitársunkkal ott voltunk és örömmel tapasztaltuk, hogy aki megjelenhetett e páratlan megmozduláson, kifejezte a fájdalmunkat, csalódásunkat és dühünket. Gratulálunk a szervezőknek, a demonstráción jelenlévőknek.
Érezzük, hogy elkezdődött valami és ezt a rezsimet döntjük meg, mi a társadalom többsége, a Tiborcok tömege és legitimek, hamarosan!
2012. január 2-án tanúi lehettünk egy még a középiskolás fokot sem elérő, köztársasági elnököt játszó, már nem legitim közméltóság esetlen megnyilatkozásának. Annak, hogy a nép Alkotmánya helyett egy diktatúrát megteremtő alaptörvény született. Az ország kártevői, rágcsálói és élősdijei az Operában magukat ünnepelték, a nép pedig kint a téren! Fényes bizonyítéka annak, hogy már nincs demokrácia, sajtószabadság, alapvető emberi jog. Az óvóbácsi stílusában megjelenő illegitim köztársasági elnök kifejezte az alaptörvény lényegét, azt, hogy Magyarország nem köztársaság, hogy a méltóságok méltóságának törvénye az ami egy pártdiktatúra alaptörvénye.
Biztosak vagyunk abban, kiszemeltük az időt, hogy 2012. március 15-án eldől, kié lesz ez az ünnep. Újra jelentőséget ad a nép a 12 pontnak. Újra követeljük a sajtószabadságot, a népet, megillető szabadságjogokat. Tudjuk, hogy 2012. január 2. lényege, hogy a szabadsághoz vezető út három állomása közül az elsőre megérkezünk!
(A.P.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.