2012. január 23., hétfő

Netkommentek


Gyurka46 | A söralátétre kiférő adóbevallás így néz ki:
- MUNAHELY: nincs
- JÖVEDELEM: 0
- ADÓALAP: 0
- 2012. ÉVI ADÓ: 0

Tóth / Orbán elkergetheti az IMF-et, majd öntudatosan visszahívhatja; csinálhat bármit, aki magyar, vele tart, vigyen bár az út a pokolba vagy a magasabb benzinár felé.

breathe - A fidesz sokkal több okkal büszkélkedhet e területen. Csak pár okot hadd írjak: Kaya Ibrahim, Josip Toth, az Orbány bányák, a tokaji szőlő-ügyek, a fidesz székház ügye, Simicska hosszú bájtok éjszakája, Happy End Kft., Fehérhajó Kft., Kövérék nyomda-ügyletei, a Szőke Démon kifli-lopása, és "szőke"-szellemi teljesítménye, Lézer Jani empátiája, luxus-szeretete, a neves jogtudosok (Stumpf és az ügyvédek) alkotmánybíróvá történő kinevezése, stb.
  
taliga | javaslom az egyenes gerincü, kitartó, nem ingadozó, Szálasi féléket...

[viktorinooo] Az örök érvényű alapigazság: annak muzsikálunk aki a lóvét adja!

Citoyen99 | Kedves Kordé úr! Mit is mondott ez a zember, akinek hátsója körül Ön oly serény, a szájával? Ugye mondott olyasmit, hogy ha az IMF jön, én el...

Németh / pontosan tudjuk, hogy az elzavarás után mi - Orbánék - fordultunk az IMF-hez, ha sokszorosan túlsúlyban levő kormánypárti sajtó elhallgatja vagy elhazudja is.

[stratocaster] ...Munkanélküliség, kilakoltatások, tömeges elszegényedés, rendőri brutalitás...de mindez nem zavarta a "demokratákat"!...

(facebook) TISZTELT KORMÁNY!! KIB@SZOTTUL FÉLREÉRTETTÉTEK A NÉP AKARATÁT, NEM RENDSZÁM VÁLTÁST AKARUNK HANEM RENDSZER VÁLTÁST!!!!! KÖSZÖNJÜK!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.