2012. január 21., szombat

Netkommentek

Bihari Károly / Családi vállalkozássá alakul a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Hej, ha ezt a mi Móricz Zsigmondunk megélhette volna!

Nyüzsi / Olyan ez, mintha lenne egy tag, aki veri a feleségét, játékgépre költi a pénzét, éjszaka bömbölteti a tévét, ellopja a szomszéd biciklijét a tárolóból, bunkó a vevőkkel és kollégáival a munkahelyén. S mikor ezt a fejére olvassák, gyorsan keres öt embert: egy asszonyverőt, egy játékfüggőt, egy csendháborítót, egy tolvajt és egy tahót. Aztán kiböki: ők se jobbak nálam. De, jobbak. Mert ugyan gyarlók, de a bűnből nem csináltak cinikus, mindenkit gyötrő, önérdekű szisztémát.
 
halef10773 / "Az amerikai Yale Egyetem professzora (Szelényi Iván) szerint a kabinet tudatosan játszik az államcsődre. Szerinte a Matolcsy–Orbán-duónak jól átgondolt és következetes, egyben igencsak kockázatos a stratégiája. Nem irracionális őrültek kapkodása az első 18 hónap politikája, hanem konzekvens, bár feltehetőleg csak a legszűkebb belső kör által ismert „mestertervet” követ a kormányzat."

Soltész László / Ja, a lényeg. Orbánék kinyalják az összes döntéshozó seggét, azok adnak egy kis zsét, ettől orbán mennybe megy, mondván megnyerte a szabadságharcot, a nép, az istenadta nép pedig éljenzi a királyt. Nem változik semmi. Minden fideszhívő meg lesz győződve, hogy a legtökéletesebb országban él. szuper.

Törpe Törpemongúz / Az államcsőd nem arra kell, hogy Argentína módjára alkudni lehessen: itt ugyanis semmiféle potenciál nem található hozzá. Egy egész diktatúra létrehozása …
 
JózanÉsz- | Lovas Istvánt is meg kellett volna hívni a kormánytüntetésre... Sőt Vona Gábort is, elvégre Orbán fogadott gyermeke.

Tüntetőn tácolmaradó / "Az ország jövője, a Fidesszel visz előre" , na ja, az első sorban ott haladó Bayer Zsolttal és Széles Gáborral, valamint Bencsik Andrással.

giulio | Mi lesz, ha az utcai harcokban a nyugdíjasok összecsapnak a rokkantakkal? Vérfürdő?

lombik | Vajnai nem jól tette, hogy szétszórta az aprópénzt, rögtön oda kellett volna tenni valamelyik úgy nevezett vidéki békemenetes kezébe!!Örült volna, hogy többet kapott, mint amennyit ígértek neki!!!

Jpapi / Bezárja abdai húsüzemét, és 86 dolgozót elbocsát márciusban a tulajdonos Debreceni Csoport Kft, úgyhogy mégse lesz kolbászból a kerítés.

blau |  Magyarországon csak egy elit van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.