2012. január 11., szerda

Netkommentek

grafomankohasz / Az érdekel most de nagyon,hogy Viktorék hogy fogják az IMF-EU kínálta békát lenyelni!

Doxi / A kapanyél nem sül el, ha szájból lóg ki !

Hirszerző / Döbbenetesen javul Orbán Viktor amerikai megítélése: ma sem lőttek ki Magyarországra atomrakétákat!Fordulat: jövő héten is lesz víz a Dunában, Ausztria felsorakozott a Fidesz mellett! Szenzáció: percekig nem változott a forint árfolyama, Matolcsy György mesterien stabilizálja a piacot!

copperfield / Ebben az országban még nem is olyan régen nemzeti sport volt az érettségi, szakmunkás, illetve nyelvvizsga bizonyítányok feketepiaci beszerzése, mások helyett való vizsgázás. Az a tény, hogy Schmitt elnök úr plagizált, csak azt bizonyítja hogy ő is a nép fia. Olyan mint mi. Egy közülünk. Ezért is jó elnöknek. A népet képviseli, anak minden gyengeségével. ÉLJEN AZ ELNÖK ÚR!!!

Stinger/ Lemondani nem fog. Már így is nulla szinten áll, néhány lapát sz.r már nem nagyon csökkenti a renoméját, mint fideszesként meg átvette Orbán hitvallását: "Ne ismerj be semmit!"

Kovács Jenő / Ez a Lézer nagyon lázas. És mennyire hagymázas!

Hegedüs Judith / Ez az egész EU egy nagy csomó sz...r!

Room / az már csak a hab lesz a tortán, amikor banánért is megint sorbanállhatunk majd.

Halef / "Az amerikai Yale Egyetem professzora (Szelényi Iván) szerint a kabinet tudatosan játszik az államcsődre. Szerinte a Matolcsy–Orbán-duónak jól átgondolt és következetes, egyben igencsak kockázatos a stratégiája. Nem irracionális őrültek kapkodása az első 18 hónap politikája, hanem konzekvens, bár feltehetőleg csak a legszűkebb belső kör által ismert „mestertervet” követ a kormányzat."

Tragedia / Hahó! Ébresztő! Viktor a jobbik programját csinálja 80 %-ban!

Varga Zoltán / A Jobbikot már próbáltuk, csak akkor még nem Jobbiknak, hanem NSDAP-nak hívták őket.

Isar / Gyurcsány a hibás! Ha nem záratta volna be lipótmezőt, Kedves Vezetőnknek most lenne hová visszavonulnia (nyócévre) regenerálódni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.