2012. január 28., szombat

Kommentek a netről

[stvan] Játék a szavakkal? Játék az idegekkel?Javasolhatnám az ingyenes tejet? A tej ingyen lesz, "csak" az önköltségét kell kifizetni, literenként ötszáz forintot! De a tej ingyen ..........

MJ / Például egy 43 év munka után, 60 évesen munkanélkülivé váló lakatos, akinek van bőven szolgálati ideje, járulékfizetése, miért nem mehet korkedvezményes vagy korengedményes nyugdíjba?

[baldem] Mindíg ez a gáncsoskodás! A 2/3 majd tudja, oszt jónapot!

Namir / Egyébként ha bárki is gondolkodik, hamar rájön, hogy a nyugdíjakat régóta és most is adóztatják, a kiszámítása által (NETTÓ (adózott) BÉR a kiszámítás alapja = a kapott nyugdíj NETTÓ nyugdíj).

[Alexandra] A februári fizetéseknél lehull a lepel sokak agyáról.

Gusztavnagy /  az a veszély is fenyeget, hogy Hende még behívót küld a fiataloknak! Ha ez bekövetkezne, az EU ad majd fiainknak “katonaszökevény” címen menekült státuszt!?

PKI / amikor Széles Gábor, milliárdos vállalkozó, aki mindent a kádárizmusnak köszönhet, úgy nyilatkozik, hogy egyetért a párt és Orbán Viktor gazdaságpolitikájával, akkor némileg mosolyogni vagyok kénytelen…

Ducar140 / “Matolcsy: keményebb idők jönnek” Ennél keményebbek?

Koterba / Matolcsy elmondta: a magyar gazdaságpolitikát azért támadják sokan, mert megszorítások nélkül érték el ezeket az eredményeket. Nemhogy megszorítások nem voltak, arra emlékeztető lépések sem, „ezért támadnak minket éjjel-nappal” – fogalmazott.

Huli / matolcsi azt mondta tegnap a bizottsági meghallgatáson, hogy 47ezer Ft-ból meg lehet élni.

csülök / Lázár a parlament leggusztustalanabb figurája, aki az egy parlamenti ciklusra jutó költségtérítés (LOPÁS) csúcstartója a maga 18 milliójával. Hogy nem vágta még valaki jó pofán...!?

SI / Mocorognak a szocialisták, ki lesz a párt 1. számú aktivistája? Kissé megkéstek vele!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.